Nieuw stuk 2018 “Boerenbont en rode lampjes”

We zijn al weer een paar maanden gestart met de repetities voor een leuke klucht:  “Boerenbont en rode lampjes” van Carl Slotboom.

Het stuk gaat over 2 prostituees die het financieel moeilijk hebben en besluiten om een kamer te verhuren.

Een naïeve boerenjongen Hendrik (Jan Smolders) die op de vlucht is voor zijn schoonmoeder (Nel Jansen) komt deze kamer huren wat voor de nodige hilariteit zorgt. Klaartje, zijn verloofde (Jolanda Jongen), heeft niets in te brengen en laat alles gebeuren.

Dolly en Betty (gespeeld door Hanneke Jansen die ons dit jaar voor het eerst komt versterken en Liesbeth Wouters)  zijn twee potige prostituees die het hart op de tong hebben.   

Wim (Kees Hermans, die ook voor de eerste keer meespeelt) ) en Kees (Peter van Gool) zijn de vaste klanten van Dolly en Betty. 

Jan Smolders , die het een uitdaging vond om dit stuk te regisseren en hier ook al een paar maanden mee bezig was , gaat door gebrek aan mannelijke spelers nu zelf de rol van Hendrik spelen. Ria Wissink neemt daarom de regie van Jan Smolders over. 

We gaan dit stuk opvoeren op vrijdag 2,  vrijdag 9 en zaterdag 10 maart voor alle andere toneelliefhebbers. Noteer dus een van deze data alvast in je agenda.

Meer informatie over reserveren vind je op onze reserveringspagina.

Delen via:
Facebook