Nieuw stuk: “Schoonouders”

We zijn sinds september weer begonnen met een nieuw blijspel dat wordt opgevoerd op: 

Vrijdag 17 januari, vrijdag 24 en zaterdag 25 januari 2020 in gemeenschapshuis De Schakel om 20.00u.

Een pas getrouwd stel Jose (Jolanda Jongen) en Mark (Peter van Gool) dat heerlijk wil genieten van de witte bruidsweken krijgt onverwacht bezoek.

Schoonouders Maurice (Jan Valckx) en Bianca(Liesbeth Wouters), ouders van Jose, zijn wel de laatste waarop ze zitten te wachten.

En of dat nog niet genoeg is komen ook de ouders van Mark, Marie (joke van Gool) en Klaas ( Frank Adriaanse), daar nog “gezellig” bij.

Het stuk speelt zich af in een appartementencomplex waar aan de receptie Manon( Nel Jansen) werkzaam is.  

En als we alles al gehad hebben komt daar de oma(Ria Wissink) van Jose en moeder van Bianca nog bij.

Dit stuk wordt geregisseerd door Peter in t Groen.

Het stuk is geschreven door Ineke de Grijs.

Delen via:
Facebooktwitter

We kijken terug op weer een leuk set uitvoeringen

Namens de toneelvereniging bedankt voor de enthousiaste reacties van iedereen!

We kijken terug op 3 erg leuke uitvoeringen van ‘Tis bingo op de camping’. Vindt je het leuk om de foto’s nog na te kijken, dat kan in ons foto album op de website.

Iedereen bedankt die bij heeft gedragen aan dit succes, zowel voor als achter de schermen!!

Op naar de zomermaanden, in het najaar kijken we weer naar een nieuw stuk.

En lijkt je toneelspelen ook leuk? Neem dan gerust eens contact met ons op.

Delen via:
Facebooktwitter

Nog een week

Nog één week en dan is het zover, dan voeren we het stuk “T IS BINGO OP DE CAMPING” op in De Schakel.

Vanwege ziekte van Dré van den Borne gaat Jan Smolders zijn rol overnemen. Jan heeft het stuk geregisseerd en zal zijn uiterste best doen om de rol van Dré in ruim een week in te studeren.
De voorstellingen van 8, 15 en 16 februari kunnen daardoor doorgaan.

We wensen Dré een voorspoedig herstel!

Toneelvereniging Hooge Mierde

Kaartjes voor de voorstellingen kan je reserveren via onze website: www.toneelhm.nl of via tel. 06-22039686 (na 18.00 uur). De entree bedraagt € 7,50

Delen via:
Facebooktwitter

nieuw stuk februari 2019: “Tis “bingo” op de camping

We zijn alweer begonnen aan een blijspel “Tis bingo op de camping”. geschreven door Evelien Evers.

We hebben er met zn allen weer zin in en hopen jullie ook!!

Het stuk wordt geregisseerd door Jan Smolders.

Spelers zijn Kees Hermans, Jolanda Jongen,Joke van Gool, Peter van Gool, Ria Wissink, Liesbeth Wouters, Dre van den Borne en Nel Jansen.

Opvoeringen zijn: vrijdag 8, vrijdag 15 en zaterdag 16 februari,om 20:00 uur in de Schakel te Hooge Mierde.

Noteer het alvast in je agenda!

Groetjes en tot ziens!

Toneelvereniging Hooge Mierde.

Delen via:
Facebooktwitter

Nieuw stuk 2018 “Boerenbont en rode lampjes”

We zijn al weer een paar maanden gestart met de repetities voor een leuke klucht:  “Boerenbont en rode lampjes” van Carl Slotboom.

Het stuk gaat over 2 prostituees die het financieel moeilijk hebben en besluiten om een kamer te verhuren.

Een naïeve boerenjongen Hendrik (Jan Smolders) die op de vlucht is voor zijn schoonmoeder (Nel Jansen) komt deze kamer huren wat voor de nodige hilariteit zorgt. Klaartje, zijn verloofde (Jolanda Jongen), heeft niets in te brengen en laat alles gebeuren.

Dolly en Betty (gespeeld door Hanneke Jansen die ons dit jaar voor het eerst komt versterken en Liesbeth Wouters)  zijn twee potige prostituees die het hart op de tong hebben.   

Wim (Kees Hermans, die ook voor de eerste keer meespeelt) ) en Kees (Peter van Gool) zijn de vaste klanten van Dolly en Betty. 

Jan Smolders , die het een uitdaging vond om dit stuk te regisseren en hier ook al een paar maanden mee bezig was , gaat door gebrek aan mannelijke spelers nu zelf de rol van Hendrik spelen. Ria Wissink neemt daarom de regie van Jan Smolders over. 

We gaan dit stuk opvoeren op vrijdag 2,  vrijdag 9 en zaterdag 10 maart voor alle andere toneelliefhebbers. Noteer dus een van deze data alvast in je agenda.

Meer informatie over reserveren vind je op onze reserveringspagina.Delen via:
Facebooktwitter

De laatste repetities voor de voorstelling “Extra hulp op de eerste hulp”in volle gang, kom je ook ?

Deze maand (Januari) voeren wij in gemeenschapshuis De Schakel  het toneelstuk:  “Extra hulp op de Eerste Hulp” op, geschreven door Henk Roede.  

We zijn druk met de laatste repetities zoals je kan zien! Het stuk is een avondvullende klucht in drie bedrijven waarin de ene dolle situatie overloopt in de andere, wat natuurlijk de nodige hilariteit oplevert. 

Het stuk speelt zich af  in  Medisch Centrum Hooge Mierde, waar het tijd wordt dat de oude, vergeetachtige dokter Hoogeboom, gespeeld door Dré vd Borne, een jonge “opvolger,” Peter van Gool, gaat zoeken. Directeur Van Wal, gespeeld door Jan Valckx krijgt in het stuk een heel andere rol toebedeeld. Hoofdzuster Joke , Jolanda Jongen, en verpleegster Annie, Joke v Gool, proberen het medisch team zo goed mogelijk te assisteren.  Liesbeth Wouters als Nella  loopt de deur plat tot ergernis van het medisch team. Nel Jansen als Rebecca Boom weet als geen ander wanneer er weer een nieuwe dokter is aangenomen. Jan Smolders als dr.Terpstra heeft vette pech op zijn 1e werkdag.

We zijn ook erg blij dat Harm Bruininx ons dit jaar komt versterken. Het is voor hem de eerste keer dat hij aan en avondvullend toneelstuk meedoet en gelijk zijn vuurdoop. Hij speelt de rol van Roel Buikstra die langs komt omdat hij  een ongelukje heeft gehad maar gezien de toestand van het ziekenhuis toch nog even blijft. Dit leidt tot allerlei idiote verwikkelingen en verrassende wendingen. De spelers laten in dit stuk de meest verrassende kanten van hun talenten zien onder leiding van regisseuse Ria Wissink.

 
Repetitie ToneelHM 20161222_223755
Opvoeringen vinden plaats zaterdag 21,vrijdag 27 en zaterdag 28 januari om 20.00 in gemeenschapshuis De Schakel te Hooge Mierde.
Reserveren kan via deze website www.toneelhm.nl. (klik hier om te gaan naar ‘kaartjes reserveren’)
of tel: 0622039686Delen via:
Facebooktwitter