De laatste repetities voor de voorstelling “Extra hulp op de eerste hulp”in volle gang, kom je ook ?

Deze maand (Januari) voeren wij in gemeenschapshuis De Schakel  het toneelstuk:  “Extra hulp op de Eerste Hulp” op, geschreven door Henk Roede.  

We zijn druk met de laatste repetities zoals je kan zien! Het stuk is een avondvullende klucht in drie bedrijven waarin de ene dolle situatie overloopt in de andere, wat natuurlijk de nodige hilariteit oplevert. 

Het stuk speelt zich af  in  Medisch Centrum Hooge Mierde, waar het tijd wordt dat de oude, vergeetachtige dokter Hoogeboom, gespeeld door Dré vd Borne, een jonge “opvolger,” Peter van Gool, gaat zoeken. Directeur Van Wal, gespeeld door Jan Valckx krijgt in het stuk een heel andere rol toebedeeld. Hoofdzuster Joke , Jolanda Jongen, en verpleegster Annie, Joke v Gool, proberen het medisch team zo goed mogelijk te assisteren.  Liesbeth Wouters als Nella  loopt de deur plat tot ergernis van het medisch team. Nel Jansen als Rebecca Boom weet als geen ander wanneer er weer een nieuwe dokter is aangenomen. Jan Smolders als dr.Terpstra heeft vette pech op zijn 1e werkdag.

We zijn ook erg blij dat Harm Bruininx ons dit jaar komt versterken. Het is voor hem de eerste keer dat hij aan en avondvullend toneelstuk meedoet en gelijk zijn vuurdoop. Hij speelt de rol van Roel Buikstra die langs komt omdat hij  een ongelukje heeft gehad maar gezien de toestand van het ziekenhuis toch nog even blijft. Dit leidt tot allerlei idiote verwikkelingen en verrassende wendingen. De spelers laten in dit stuk de meest verrassende kanten van hun talenten zien onder leiding van regisseuse Ria Wissink.

 
Repetitie ToneelHM 20161222_223755
Opvoeringen vinden plaats zaterdag 21,vrijdag 27 en zaterdag 28 januari om 20.00 in gemeenschapshuis De Schakel te Hooge Mierde.
Reserveren kan via deze website www.toneelhm.nl. (klik hier om te gaan naar ‘kaartjes reserveren’)
of tel: 0622039686

Delen via:
Facebooktwitter